Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat a SCH-MICI BT. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a SCH-MICI BT.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a SCH-MICI BT. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.evasar.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: SCH-MICI BT.
A szolgáltató székhelye: 7628 Pécs Andrássy u.30.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési

címe: evasarkozpont@gmail.com
A szolgáltató cégjegyzékszáma:
A szolgáltató adószáma: 21999369-2-02
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Baranya M-i Cégbíróság
A szolgáltató telefonszáma: 00 36 70 418 2002
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…
A szerződés nyelve: magyar

 
 

 

Termékek

Rólunk
Vásárlási feltételek
Garancia
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat